Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 216 produžena najava: Nabrijani Lee i Ferguson obećavaju rat, drugi pokušaj za Johnsona i Borga (VIDEO) | Fight Site

UFC 216 produžena najava: Nabrijani Lee i Ferguson obećavaju rat, drugi pokušaj za Johnsona i Borga (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.09.2017 19:08h Autor:

UFC 216

Nešto manje od tri tjedna preostalo je do idućeg UFC-ov velikog eventa, UFC 216. Predvode ga Kevin Lee i Tony Ferguson u borbi za privremenog prvaka lake kategorije, a tu je i drugi pokušaj borbe Demetriousa Johnsona i Kevina Leea.

Okršaj Tonya Fergusona i Kevina Leea svakako je borba koja je kod svakog pravog MMA fana na “must watch live” listi. Ova dva borca lake kategorije su u sjajnim serijama, njihovi stilovi borbe uvijek obećavaju okršaj za prave sladokusce, a njihovi britki jezici nam obećaju zabavu i u danima prije borbe. Zapravo, jedan dio njihovih verbalnih sposobnosti i manira vidimo već u ovoj najavi. Ferguson i Lee imaju jako dobra mišljenja jedan o drugom, kada su u pitanju borilačke kvalitete, ali malo je reći da nema ništa lijepo za reći kada se prijeđe na temu osobnosti. Lee i Ferguson se ne vole i upravo zbog toga obojica imaju ogromnu želju fizički nauditi svom protivniku, kada 7. listopada uđu u kavez T-Mobile Arene u Las Vegasu.

Tu je i drugi pokušaj borbe Demetriousa Johnsona i Raya Borga, nakon što je Borg otkazao njihovu borbu koja se trebala održati prije devet dana. Tazmexican Devil je brzo ozdravio i spreman je prezentirati ono što je tjednima obećavao, stil borbe s kakvim se Demetrious Johnson još nije susreo. UFC tako i dalje vjeruje Borgu da će biti spreman i s točnom težinom, no ovo je vjerojatno posljednji pokušaj koji mu daje. Johnsonu je ova borba jedna od najbitnijih u karijeri, budući da hvata rekord po broju obrana titula i sigurno neće niti trenutka biti previše opušten ili neoprezan.

<

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI