UFC 216 odlazi u Kanadu, potvrđena borba dva bivša izazivača

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.06.2017 21:04h Autor:

UFC Canada

UFC je najavio svoj ovogodišnji kanadski PPV event. On će nositi ime UFC 216, a održati će se 9. rujna u Edmontonu. Za event su već najavljene i prve dvije borbe.

Ovime je sigurno kako se povratnička borba Georgesa St-Pierrea neće održati u njegovoj domovini, nego se UFC vjerojatno nada kako će biti spreman za UFC 220, koji je potvrđena za 30. prosinca u Madison Square Gardenu. Ipak, nema nikakve sumnje kako će ovo biti jak event, a za sada su potvrđena dvije borbe.

Ona jača će upariti dva bivša izazivača muha kategorije. To su Henry Cejudo i Wilson Reis, dva borca koji se nije najbolje snašli protiv Demetriousa Johnsona. Ovom će se borbom pokušati vratiti bliže vrhu te se onda mogu nadati napadu na titulu, posebno ako Johnson napusti diviziju i ode se boriti u bantam kategorije.

Druga borba je u ženskoj bantam kategoriji, a sučeliti će dvije 29-godišnjakinje, Sarah Moras i Ashley Evans-Smith. Za Moras će to biti prva borba nakon više od dvije godine, a radi se o jednoj od najtalentiranijih borkinja iz Kanade i polufinalistici Ultimate Fightera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI