Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 216 Embedded (4): Borg objasnio skidanje kilograma, Lee pokazao svoju dobru stranu (VIDEO) | Fight Site

UFC 216 Embedded (4): Borg objasnio skidanje kilograma, Lee pokazao svoju dobru stranu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.10.2017 11:55h Autor:

Ray Borg i Kevin Lee

Četvrta epizoda UFC 216 Embeddeda vodi nas u događaje od srijede, kad su borci već bili unutar skidanja kilograma te su na kraju dana odradili druženje s medijima uz prva sučeljavanja.

Na početku epizode pratimo Demetriousa Johnsona pri nabavci nove opreme, a tamo se podružio s fanovima. Nakon toga odlazi u radionicu postera i grafika s ciljem da dobije svoj uramljeni poster u najvećoj mogućoj razlučivosti, koji će se naći na njegovom zidu. Raya Borga pratimo u teretani, gdje je objasnio kakva je razlika u pripremama za ovu borbu od priprema prethodne. Nakon toga vidimo kakav je shake odlučio popiti nakon treninga.

Fabricia Werduma i Tonya Fergusona smo popratili u hotelu, gdje je Fergusonu prezentirana nova serija opreme. Najveća pažnja epizode ipak je pripala Kevinu Leeu, koji je posjetio dječji odjel onkologije, gdje se susreo sa zapravo najvećim borcima u Las Vegasu. U vrlo emotivnom i dirljivom dijelu videa vidimo opuštenog Kevina u sjajnom odnosu s djecom. Svakako zanimljive scene za njegove “hejtere”, kojih nije malo. Sjajna gesta mladog UFC-ovog borca.

Na kraju epizode popratite scene s medijskog druženja i sučeljavanja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI