UFC 215 pobjednica ljuta što je ostala bez bonusa (VIDEO)

UFC 12.09.2017 13:42h Autor:

Moras vs. Evans-Smith

Kanađanka Sarah Moras se proteklog vikenda vratila borbama nakon više od dvije godine te je upisala impresivnu pobjedu polugom na ruci. Mnogi su bili uvjereni da će time zaraditi dodatnih 50.000 dolara bonusa, uključujući i nju, no Dana White nije tako razmišljao.

To je podosta razljutilo borkinju, koja je do svoje druge UFC pobjede u tri nastupa došla preko favorizirane Ashley Evans-Smith, i to uistinu na impresivan način. Poluga na ruci je sve rjeđe viđen način završetka borbe, posebno kada je ovako majstorski izvedena, kao što je to odradila Sarah.

“Najbrži završetak borbe na cijelom programu! Bila sam autsajder! Borila sam se u Kanadi pred ogromnim brojem ljudi i ostala sam bez bonusa?! Dana White, Sean Shelby, što više od toga mogu napraviti?!”, napisala je Sarah na Twitteru.

Bonusi za najbolju izvedbu pripali su Rafaelu Dos Anjosu i Henryu Cejudu, čiji je bazni honorar peterostruko veći od Sarinog, koja inače radi kao poštarica u kanadskom gradu Kelowna. Koliko bi joj ta financijska injekcija značila, dovoljno govori podatak da je prije ove borbe pokrenula “crowfunding” kampanju, s ciljem da si uspije platiti pripremni kamp za ovu borbu. Nažalost po nju, Dana White ili tko god da je odlučivao o bonusima, nisu smatrali kako je ova njena krasna izvedba vrijedna bonusa.

Ispod teksta pogledajte kako je izgledala ta poluga. Za ovaj nastup i izvedbu je Sara zaradila ukupno 22.500 dolara, što je zapravo najmanji honorar među svim UFC 215 pobjednicima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI