Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 213 Embedded (2): Romero je kralj Miamia, Whittakeru nedostaje obitelj (VIDEO) | Fight Site

UFC 213 Embedded (2): Romero je kralj Miamia, Whittakeru nedostaje obitelj (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.07.2017 19:45h Autor:

Yoel Romero

Pred nama je druga epizoda UFC 213 Embeddeda te nastavak praćenja četiri najveća zvijezde eventa.

Romero smo ovog puta našli još uvijek na Floridi, odnosno u dvorani, gdje možemo vidjeti kako izgleda njegov trening kojeg je glavni cilj pobrinuti se za višak njegovih kilograma. Romero je osim toga pričao o tome kako je u gotovo svaku svoju borbu ulazio kao starac, a izlazio kao pobjednik. Nakon toga smo ga vidjeli u gradu, onom koji ga naziva kraljem Miamia, barem kada su u pitanju njegovi “Latinosi” koji ga prepoznaju na ulici.

Whittakera smo vidjeli u malo opuštenijem okružju, sa suprugom u stanu, a iako nije prošlo puno otkako su otputovali iz Australije, već im nedostaju njihova djeca, s kojom su se čuli preko video linka. Robert je potvrdio kako mu upravo oni čine glavnu motivaciju te da upravo na njih misli kako se bori i kada napada sam svjetski UFC vrh. Nakon toga Roberta pratimo u dvorani.

Valentinu Ševčenko sreli smo pri potpisivanju postera, a nakon toga u šetnji sa sestrom, dok Amanda Nunes još uvijek naporno trenira, ovog puta u Syndicate dvorani u Las Vegasu. Njena glavna preokupacija je osigurati kondiciju koja će joj osigurati kontrolu borbi i obranu naslova UFC prvakinje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI