UFC 213 Embedded (1): Zavirite u dvorane glavnih zvijezda eventa (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.07.2017 17:45h Autor:

Robert Whittaker

 Ušli smo u tjedan UFC 213 eventa, a s time počinje i Embedded serijal u kojem ćemo pratiti borce koji će u subotu nastupiti u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Serijal otvara Robert Whittaker, koji je iznenada postao zvijezda srednje kategorije i to tolika da ga mnogi smatraju favoritom protiv Yoela Romera, vlasnika skora 8-0 u UFC-u. Australca pratimo u dvorani koju su iznajmili da bi imali mir i trenirali posljednji tjedan u Las Vegasu. Robert je fokusiran na to da se pripremi, odradi borbu i vrati svojoj obitelji.

Yoela Romera pratimo također na treningu, no on je još uvijek u dvorani American Top Teama, s kojim se priprema za ovu borbu. Uvjeren je kako je dostigao fantastičnu formu koja bi mu trebala donijeti titulu. Nakon toga pratimo Valentinu Ševčenko, koja je svoj trening odlučila odraditi u Vegasu, u Sunset Parku. U hotelu je susrela svoju sestru, koja bi joj trebala pomoći u posljednjem tjednu prije borbe.

Saznalo smo i kako se Valentina opušta uz vatreno oružje, a sam kraj epizode posvećen je prvakinji Amandi Nunes. Pogledajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI