UFC 213 dobio produženu video najavu! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.06.2017 23:38h Autor:

UFC 213

Manje od mjesec dana ostalo je najjačeg ovogodišnjeg UFC eventa, UFC 213 u Las Vegasu, a sada je pristigla i prva produžena video najava. U njenom prvom planu su dvije borbe za titule prvaka.

Nakon više otkazivanja i neuspješnih dogovaranja nekih borbe, glavnu ulogu eventa dobile su djevojke, odnosno borba za titulu prvakinje bantam kategorije. Zanimljivo, tako na slične načine Amanda Nunes postaje glavna borba dvaju PPV evenata na “International Fight Weeku” u nizu. Prošle godine to je bio onaj veliki UFC 200, na kojem je oduzela titulu Mieshi Tate, a sada će u Las Vegasu tu titulu po drugi puta braniti.

S druge strane stajati će Valentina Ševčenko, djevojka preko koje je Amanda osigurala napad na titulu koju je kasnije osvojila. Valentina je nakon te borbe ostvarila dvije velike pobjede i zaslužila revanš, ovog puta uz puno veći ulog. I to na ovako velikom eventu kao što je UFC 213. Eventu na kojem će im prethoditi borbe Werduma protiv Overeema i Cowboy Cerronea protiv Robbiea Lawlera.

Prethoditi će im i borba za privremenu titulu srednje kategorije, koja je tu našla svoje mjesto nakon što UFC nije uspio dogovoriti planiranu borbu Bispinga i St-Pierra, koja je event trebala predvoditi. Ovako će pobjednik te borbe ponijeti “lažni” pojas, ali i, što je važnije, postati službeno idući protivnik Bispinga, protivnik kojeg nikako neće moći izbjeći.

Pogledajte kako je to UFC odlučio najaviti ova dva dvoboja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI