Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 212 Embedded (3): Holloway i Belfort stigli u Brazil, kamere popratile većinu boraca (VIDEO) | Fight Site

UFC 212 Embedded (3): Holloway i Belfort stigli u Brazil, kamere popratile većinu boraca (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.05.2017 21:33h Autor:

Max Holloway i Yanci Medeiros

Vrlo sadržajna je treća epizoda UFC 212 Embeddeda, koja je popratila najviše boraca do sada. Svi oni su pristigli u Brazil te su počeli obavljati svoje obaveze tijekom “Fight Weeka”.

Max Holloway i njegov kolega Yanci Medeiros, koji se također bori u subotu, posjetili su kip Krista Iskupitelja, zajedno s ekipom, a “Blessed” je izjavio kako se osjetio blagoslovljeno. Kamere su nakon toga popratile snažnog Oluwale Bamgbosea, njegovog protivnika Paula Borrachinhu, kao i sudionike bitne borbe bantam kategorije, Raphaela Assunacaoa i Marlona Moraesa.

Vitor Belfort je na put poveo svog psa Zeniu, koja je cijelo vrijeme bila uz njega. Nate Marquardt je poveo suprugu, kojoj je još ranije obećao dolazak u Brazil. Njih smo vidjeli na potpisivanju postera, gdje je bila i Claudia Gadelha. Pogledajte video u kojem smo još popratili Karolinu Kowalkiewicz i Josea Alda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI