UFC 212 Embedded (2): Holloway trenira probijanjem kroz prašumu, Karolina uživa na brazilskoj plaži (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.05.2017 22:07h Autor:

Max Holloway

Druga epizoda UFC 212 Embeddeda i dalje nas drži kod četiri glavne zvijezde ovog eventa, uz nevjerojatne prizore brazilskih i havajskih prirodnih ljepota.

Na početku epizode pratimo Josea Alda u dvorani, gdje odrađuje posljednje treninge pred borbu koja ga čeka u noći sa subote na nedjelju po europskom vremenu. Aldov tim je uvjeren kako je bolji i brži nego što je ikada bio te da će potvrditi kako je on najbolji borac svijeta do 66 kilograma. Šteta što vjerojatno nikada neće dobiti priliku izbrisati mrlju na karijeri koju mu je napravio Conor McGregor.

Karolina Kowalkiewicz je savršeno mjesto za trening pronašla na krovu hotela u kojem odsjeda te je tamo odradila subotnje udaračke tehnike, dok su je idući dan kamere ispratile na plažu. Claudia Gadelha je doputovala u Rio i vrlo je uzbuđenja zbog povratka u domovinu, a dočekali su je i neki navijači. Kamere su je nakon toga otpratile u hotel.

Max Holloway je u nedjelju još uvijek bio na Havajima, a odlučio se na vrlo zanimljiv način za provesti dan. Sa svojim prijateljima se otišao uspinjati prekrasnom havajskom prašumom. Kako je on sam rekao, spojio je trening i užitak te je spreman krenuti u Brazil, gdje će pokušati postati najbolji borac svijeta do 66 kilograma,

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI