UFC 211 Embedded (4): Kad se udruže šampioni šaljivdžije Stipe i Joanna… (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.05.2017 00:39h Autor:

Joanna i Stipe

Kada se za istim stolom nađu Stipe Miočić i Joanna Jedrzejczyk sigurno je kako će biti puno smijeha. A to upravo dogodilo pri potpisivanju postera u Dallasu. To i još mnogo toga u četvrtoj epizodi UFC 211 Embeddeda.

Na početku epizode vidimo vrlo srdačan susret Joanne Jedrzejczk i Jessice Andrade, koje su se zagrlila i pozdravila, a raspoložena izazivačica je i zaplesala. Nakon toga su se Joanna i Stipe našli za istim stolom pri potpisivanju postera, a nastavili su u istom tonu kao iz prethodne epizode, gdje su se sreli pri dolasku u hotel. Uz puno zezancije i smijeha.

Junior Dos Santos je pogledao interview gdje je malo kiksao sa svojim engleskim, pa riječ “fokusiran” nije baš zvučala onako kako je trebala. Jessica Andrade je održavala formu treningom u hotelu, a isto je to radio i Yair Rodriguez, kojeg vidimo po prvi put u ovom serijalu.

Stipe Miočić i njegova ekipa prezentirati će nam njihovu najdražu kartašku igru, a epizoda završava medijskim danom, gdje su se borci mogli družiti s fanovima i medijima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI