UFC 211 Embedded (3): Stipe predstavio završnu fazu treninga, pa čitao pisma fanova (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.05.2017 19:46h Autor:

Stipe Miočić

Sve je bliže UFC 211, a najbolje odbrojavanje do velikog eventa ide zbog Embedded serijal te njegovu današnju, ukupno treću epizodu.

Nju započinje Junior Dos Santos na floridskoj plaži, koja mu služi za pročistiti višak misli iz glave, nakon čega se družio s članovima obitelji u restoranu. Junior djeluje vrlo opušten i siguran je kako će ponovno postati UFC prvak. Uz ovakvu podršku velike obitelji ne čudi njegovo samopouzdanje i stav.

Nakon što smo jučer vidjeli kako se zabavlja, ovog puta je kamera popratila Stipu Miočića kroz posljednju fazu priprema, gdje ga vidimo u radu sa svim njegovim trenerima. Stipe također izgleda nabrijan i spreman kao nikada do sada. Glava mu je sigurno na pravom mjestu. Velikim dijelom za to je zaslužna njegova obiteljska situacija. On i supruga Ryan Marie imaju novu kuću, u kojoj smo ih susreli, a Stipe je čitao pisma fanova. Nakon toga se spremio te otputovao prema Dallasu.

U Dallasu su kamere uhvatile dolazak u hotel Stipe i Joanne Jedrzejczyk, a prvaci su se međusobno našalili, također sjajno raspoloženi. Do kraja videa što drugo nego šaljivdžija Stipe i Joanna puna samopouzdanja.

Uživajte u fenomenalnoj Embedded epizodi!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI