Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 211 Embedded (1): Stipin pretposljednji trening pred odlazak u Dallas (VIDEO) | Fight Site

UFC 211 Embedded (1): Stipin pretposljednji trening pred odlazak u Dallas (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.05.2017 21:44h Autor:

Stipe Miočić

Krenuo je “Fight Week”, krenuo je i Embedded serijal pred jedan od najboljih UFC evenata u samoj povijesti promocije. A u prvoj epizodi pratimo četiri glavne zvijezde, sudionike borbi za titulu u Dallasu.

Kamere su prvo na pripremama popratila Joannu Jedrzejczyk, koja se ponovno priprema u dvorani American Top Teama te njenu protivnicu Jessicu Andrade, koja će sve do polaska biti u Brazilu, gdje se osjeća najbolje i gdje kaže kako je mentalno na najboljem mjestu.

U dvorani American Top Teama sreli smo i Juniora Dos Santosa, koji se priprema uz pomoć svojih brazilskih teškaških kolega, a u dvorani ga je prvi put posjetio i njegov nasljednik. Junior izgleda u jako dobroj formi, a osim toga je i dobro raspoložen.

Odlično raspoložen djeluje i Stipe Miočić, što i ne treba čuditi znajući kakav je po prirodi, ali i kako prolaze pripreme za borbu koju ne može dočekati, borbu koju je želio.

Uostalom, pogledajte sve sami!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI