UFC 207 posljednji za Goldberga, (pre)tiho otišla TV legenda

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.01.2017 09:56h Autor:

Mike Goldberg & Joe Rogan

UFC 207 je bio posljednji za legendarnog komentatora Mikea Goldberga. Ova TV legenda je počela komentirati UFC evente još 1997. godine, a na UFC-u 40 su ga spojili s Joem Roganom i stvorili vjerojatno najbolji TV duo u povijesti ovog sporta. Dugi niz godina dvojac je sjajno obavljao svoj posao, no novi vlasnicu obično znače i mnoge promjene.

Tako je jedna od žrtava velike čistke koja se provodi u elitnoj promociji još od srpnja i Goldberg. UFC 207 koji se održao proteklog vikenda u Las Vegasu mu je bio i posljednji koji će odraditi, no za sada se ne zna tko će biti njegova zamjena. UFC je, naime, iznimno tih oko ovog pitanja. Tijekom gotovo 6 sati prijenosa iz Vegasa niti jednom riječju se nije spominjalo da je to posljednji Goldbergov prijenos što su mnogi fanovi na društvenim mrežama komentirali kao nedostatak poštovanja. Jedan od nezadovoljnih je bio i njegov sin Kole koji je na društvenim mrežama žestoko kritizirao UFC.

“Kako čovjek koji je za kompaniju radio tolike godine nije dobio nikakav znak poštovanja od svojih poslodavaca tijekom prijenosa?”, upitao se Kole.

Prvi PPV UFC event u 2017. se održava početkom veljače pa ćemo u međuvremenu vrlo vjerojatno saznati tko bi to mogao biti. Chael Sonnen je gostujući u jednoj emisiji otkrio da je to Jim Rome. Živi bili pa vidjeli…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI