UFC 205 pressica: Conor kasnio, oteo Alvarezu pojas i napao ga stolicom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.11.2016 22:47h Autor:

Dana White, Conor McGregor i Stephen Thompson

U New Yorku je održana press konferencija za UFC 205, koja je ponovno započela bez Conora McGregora, a kad je Irac pristigao umalo je došlo do incidenta. Time je ponovno uskočio u prvi plan pressice na kojoj je sudjelovalo još pet boraca.

Iako je Conor kasnio te time ponovno pokazao nepoštovanje, to je možda bila dobra stvar za preostale sudionike press konferencije, pa su djevojke i velteraši dobili priliku odgovoriti na neka pitanja fanova. Alvarez je brzo napustio pressicu dok se ne pojavi njegov protivnik, a on je pristigao nakon desetak minuta.

Čim je došao rekao je: “Ispričam se što kasnim, ali živo mi se jebe (I don’t give a fuck)!”. Došao je do Alvarezovog dijela stola te uzeo pojas prvaka lake kategorije i stavio ga kraj sebe. Alvarez je nakon toga pristigao i uzeo svoj pojas, gdje je nastalo prvo naguravanje. Nakon toga Eddie radi provokaciju se uzima svoju stolicu i baca ju iza Conora, na što ovaj istu stolicu uzima i nasrće na njega. Iako je dojam da je ovo bila izrežirana situacija, ipak je nabrijala fanove u dvorani, nakon čega je sve nastavljeno u normalnom tonu.

Do kraja press konferencije više nije bilo incidentnih situacija, jedino je napeto bilo prilikom sučeljavanja. Što se tiče onoga što su borci pričali, pogledajte video ispod teksta, ili posjetite Fight Site sutra od jutarnjih sati nadalje, kad ćemo prenijeti najbolje izjave u tekstualnom obliku. Također, u videu se nalazi i gore spomenuta situacija.

Ukoliko sve to želite vidjeti u skraćenom obliku, tu se nalazi i video s najboljim trenucima s press konferencije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI