UFC 205 ostao bez još jednog borca iz New Yorka, ozlijedio se Gian Villante

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.09.2016 18:36h Autor:

Chris Weidman, Gian Villante i Eddie Gordon

Nakon što je s programa UFC 205 eventa otpao Al Iaquinta, još jedan njegov timski kolega neće nastupiti u svom gradu. To je Gian Villante, koji je doživio ozljedu tijekom priprema.

Villante se trebao boriti protiv Marcosa Rogeria De Lime, no od te borbe na kraju neće biti ništa, a trenutno je upitno hoće li i Brazilac ostati na eventu. Villanteova ozljeda zapravo je lakše prirode te se pretpostavlja kako bi njihova borba mogla biti pomaknuti samo koji tjedan kasnije.

Ipak, ovo je veliki udarac za MMA u New Yorku, pošto su već dva borca iz tog grada ostala bez nastupa. Za njega je najavljen još i Chris Weidman, koji bi se trebao boriti protiv Yoela Romera, no zanimljivo je kako UFC još niti jednu borbu nije službeno objavio. Što se tiče preostalih boraca iz New Yorka, sigurno je kako na eventu neće biti ni Jona Jonesa, dok se očekuje najava nastupa Aljamaina Sterlinga.

Ovo je samo još jedan problem, pored situacije oko trokuta Alvarez-McGregor-Nurmagomedov. Čini se da glavobolje čekaju vodstvo UFC-a, budući da pokušavaju složiti najbolji program u povijesti promocije, ali sigurno nisu očekivali ovakve probleme.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI