Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 205 ipak ne može bez problema, Evans otkazao borbu protiv Kennedya! | Fight Site

UFC 205 ipak ne može bez problema, Evans otkazao borbu protiv Kennedya!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.11.2016 21:58h Autor:

Rashad Evans i Tim Kennedy (Instagram)

Iako do samog “fight weeka” nije bilo nikakvih većih i značajnijih izmjena u planiranom UFC 205 programu, samo četiri dana prije održavanja eventa je otkazana vrlo jaka borba između Rashada Evansa i Tima Kennedya.

Informaciju je prenio Brett Okamoto, renomirani novinar s ESPN-a, koji je izjavio kako je upravo u društvu Dane Whitea, koji mu je potvrdio kako se borba neće održati, a razlog tome su Evansovi zdravstveni problemi. O kakvim je problemima riječ još uvijek nije nigdje specificirano.

Ovo će vjerojatno razljutiti Tima Kennedya, koji se borbama trebao vratiti nakon pune dvije godine te je puno očekivao od ovog nastupa. Evans je također imao velika očekivanja, budući da je ovom borbom trebao debitirati u srednjoj kategoriji. Po forumima možemo vidjeti razmišljanja kako je do problema vjerojatno došlo upravo tijekom procesa skidanja kilograma.

Ipak, nešto više o tome trebali bi saznati u narednim satima, kad bi trebala izaći službena obavijest o otkazivanju ove borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI