UFC 205 Embedded (1): Krenuo serijal pred najveći UFC event (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.11.2016 20:41h Autor:

Stephen Thompson

Donosimo vam prvu epizode UFC 205 Embedded serijala, tradicionalnog serijala kojim se najavljuju UFC PPV eventi, a ovog puta se taj odnosi na najveći event koji je promocija do sada pružila. Pogledajte kako vrijeme prije nastupa karijere provode sudionici tri glavne borbe.

Eddiea Alvareza vidjelo smo na putu u dvoranu te u njoj, gdje se za nastup priprema s timskim kolegom Frankiem Edgarom, koji također nastupa u Madison Square Gardenu. Conor McGregor je finalni dio svog kampa preselio u New York, gdje se nalazi već neko vrijeme, a sad je i kamere UFC-a pustio u dvoranu.

Joanna Jedrzejczyk i Karolina Kowalkiewicz su također u New Yorku, a tijekom šetnje gradom je Karolina doživjela prepoznavanje od strane jednog fana, koji joj se i obratio te ju nazvao budućom UFC prvakinjom slamka kategorije.

Finalni dio epizode posvećen je velterašima, odnosno Stephenu Thompsonu, kojeg su kamere posjetile u dvoranu gdje podučava djecu borilačkim vještinama, dok Tyron Woodley ovog puta ne radi unutar American Top Teama, nego se za borbu priprema u svojoj dvorani, u blizini svoje obitelji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI