Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 205 dobio nove tri borbe: Poljakinje se bore za titulu, Miesha Tate protiv Raquel Pennington | Fight Site

UFC 205 dobio nove tri borbe: Poljakinje se bore za titulu, Miesha Tate protiv Raquel Pennington

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.09.2016 00:35h Autor:

Joanna Jedrzejczyk i Karolina Kowalkiewicz

Čini se kako je UFC 205 dobio na program drugu borbu za pojas prvakinja, odnosno prvakinje, budući da je u više medija najavljena borba Joanne Jedrzejczyk i Karoline Kowalkiewcz. Dio eventa u Madison Square Gardenu trebala bi biti i Miesha Tate, a novu UFC borbu brzo je dobio atraktivni Belal Muhammad.

Joanna Jedrzejczyk dobit će tako priliku boriti se u New Yorku, i to protiv svoje sunarodnjakinje. UFC gotovo nikad ne uparuje borce iz istih europskih država, no ovog puta će se to dogoditi i to čak u borbi za titulu. Do sada brutalno dobru prvakinju napasti će jednako tako uvjerljiva Karolina Kowalkiewicz i to na možda najkvalitetnijem eventu ove godine. Za Jedrzejczyk će to biti četvrta obrana titule, dok će Karolina imati četvrtu UFC borbu. Obje djevojke u dosadašnjoj MMA karijeri ne znaju za poraz.

Za event je potvrđen i nastup Mieshe Tate, koja se tako pridružuje Kelvinu Gastelumu na popisu boraca koji su imali priliku nastupiti u New Yorku, a i na UFC 200 eventu. Naravno, ukoliko se njen nastup održi na programu. Nju bi trebala napasti Raquel Pennington, borkinja kojoj je upravo Miesha Tate bila trenerica u 18. sezoni Ultimate Fightera. Ona je trenutno unutar niza od tri pobjede, dok je Tate na UFC 200 eventu ostala bez pojasa prvakinje.

Iznenađuje odabir dva manje poznata borca da također nastupe u Madison Square Gardenu. To su Belal Muhammad i Lyman Good. Muhammad je u vrlo kratkom vremenu imao već dva nastupa u oktogonu. Prvo je kao zamjena došao boriti se protiv Alana Joubana, gdje je poražen unatoč dobrom dojmu, da bi prošlog vikenda odradio odličan nastup, uz pobjedu prekidom nad Augustom Montanom. Good je bivši Bellatorov prvak iz rane faze te promociju, a skor u karijeri mu je 19-3. Uspješan UFC debi imao je je prošle godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI