Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 204 Embedded: Uzoran suprug Hendo predstavio suprugu, Mousasi predstavio svoj novi dom (VIDEO) | Fight Site

UFC 204 Embedded: Uzoran suprug Hendo predstavio suprugu, Mousasi predstavio svoj novi dom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.10.2016 18:54h Autor:

Rachel i Dan Henderson

Druga epizoda UFC 204 Embeddeda predstavlja nam Dana Hendersona kao uzornog supruga, Gegarda Mousasia koji se priprema za skorašnju seobu, drugo uzornog supruga Vitora Belforta na telefonu te Michaela Bispinga u dočeku prijatelja.

Dan Henderson je pravi obiteljski čovjek, a njegova se supruga u potpunosti podredila obitelji i njegovoj karijeri. Dan također živi po načelu “Happy Wife, Happy Life”, a to su i pokušali prezentirati dok su UFC-ove kamere bile u njihovom domu.

Gegard Mousasi još uvijek nije oženjen, no zato u svoj gradu priprema novi dom u koji uskoro planira useliti. Vitor Belfort je u Manchesteru, gdje je u hotelu odradio masažu, a nakon toga se i on javio najvažnijoj osobi svog života. Menadžerici, supruzi i majci njihovo troje djece, Joanni Prado.

Treći obiteljski čovjek, Michael Bisping, uzeo je karantenu od svojih najbližih, dočekao prijatelje na aerodromu te krenuo u posljednja opuštanja i treninge pred prvu obranu titule.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI