Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 204 dan prije održavanja ostao bez jedne borbe | Fight Site

UFC 204 dan prije održavanja ostao bez jedne borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.10.2016 18:42h Autor:

Ian Entwistle

UFC 204 sadržavati će 11 borbi umjesto prvobitno planiranih 12, budući da se britanski borac Ian Entwistle razbolio i prisiljen je otkazati borbu protiv Roba Fonta.

Kako je Entwistle napisao u Instagram objavi, gdje se ispričao zbog otkazivanja borbe, do bolesti je došlo prilikom procesa skidanja kilograma. Naime, došlo je do problema s bubrezima, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Imao sam malih problema s težinom tijekom prvih dana skidanja kilograma. Dok sam bio u kadi sam par puta gubio svijest te su me odveli u bolnicu, gdje su me stavili na infuziju i dali mi nekoliko drugih lijekova. Ekipa iz UFC-a je bila sjajna prema meni i rekao sam kako se još uvijek želim boriti. UFC je razgovarao s liječnicima te su se odmah konzultirali sa svojom medicinskom službom. Nakon svega, jutros sam dobio poziv od Joea Silve koji mi je rekao da mi ne mogu dozvoliti da se borim, budući da su problemi s bubrezima ipak previše ozbiljni.

Želio bih se ispričati Robu Fontu i svima koji su se radovali ovoj borbi. Skidao sam kilograme potpuno jednako za svoje tri prethodne UFC borbe i posebno sam jednostavno zadovoljio težinu za svoju posljednju borbu. Zbog toga mi nije jasno kako su mi se ovog puta dogodili problemi i to na samom početku rezanja kilograma. Užasno mi je žao što neću biti dio UFC 204 eventa i mislim da više nikad neću svoje tijelo izlagati ovakvog riziku skidanja kilograma. Više o tome ću znati u narednim tjednima, a nakon toga što znati koji će biti moji idući koraci u borilačkoj karijeri.”

Rob Font se kasnije izvagao te zadovoljio kilograme, a UFC će mu isplatiti osnovni honorar za borbu. Entwistle je svoju posljednju borbu imao na Fight Nightu u Zagrebu, kad ga je porazio Alejandro Perez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI