Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 203 Embedded (3): Miočić u kupnji šampionskog odijela, Gall i njegov fan ‘Reem’ stigli u Cleveland (VIDEO) | Fight Site

UFC 203 Embedded (3): Miočić u kupnji šampionskog odijela, Gall i njegov fan ‘Reem’ stigli u Cleveland (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.09.2016 18:11h Autor:

Stipe Miočić

Pred nama je i treća epizoda UFC 203 Embeddeda, u kojoj pratimo glavne zvijezde evente. Stipe Miočić je tako bio u šampionskom shopingu, a u Cleveland su pristigli Mickey Gall i Alistair Overeem.

Na početku možemo vidjeti CM Punka na krioterapiji, no brzo nakon toga odlazimo pratiti Stipu Miočića, kojem je potrebno novo odijelo za obavljanje dužnosti prije, ali i nakon borbe. Kao i kod svega u životu, prvak je i ovdje bio vrlo jednostavan i skroman.

Njegova timska kolegica Jessica Eye se opuštala šetnjom uz rijeku, a nakon toga vidimo dolazak na aerodrom Alistaira Overeema i Mickeya Galla. Zanimljivo, ‘Reem’ je prišao mladom borcu i rekao mu kako je njegov veliki fan. Do kraja videa možemo popratiti potpisivanje postera i službeno fotografiranje te nove “zezancije” Stipe Miočića, koji je gostovao u radijskoj emisiji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI