UFC 193 Embedded: Velika video najava subotnjeg eventa

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.11.2015 17:55h Autor:

Ronda Rousey

Upoznajte Rondu Rousey kao nikad do sada, kroz njenu životnu priču, koja je i UFC-ovoj prvakinji donijela suza na lice. Također, pogledajte kakav je put do vrha imala Holly Holm, koliko je teško bilo odrastanje Valerie Letourneau te kako je Joanna Jedrzejczyk postala najbolja stand up borkinja svijeta.

Cijeli najavni proces UFC 193 eventa bio je drugačiji nego do sad, pa je tako i Embedded serijal, kojim je UFC do sad pratio glavne zvijezde u posljednjem tjednu prije eventa, kroz nekoliko epizoda u trajanju do deset minuta. Ovog puta su Embedded serijal otvorili velikom najavom za dvije glavne borbe eventa.

U njoj imate priliku vidjeti Rondu Rousey kao nikad do sada, pogledati kako izgleda njen život, kako se nosi sa slavom, no i kako se nosi s onim što se događalo u njenoj prošlosti. Ispričala je koliko joj znači obitelj te što se događa kada joj netko tu obitelj uvrijedi.

Nimalo lakši život nije imala niti Holly Holm, prije svega kao djevojka koja se odlučila okrenuti boksu, umjesto nekim svakodnevnim navikama mladih djevojaka. Posebno kao kći svećenika. Bio je to jedan dug put, kroz veliki broj teških mečeva i puno trofeja, a to ju je dovelo do najveće borbe njene karijere, odnosno njenog života.

Sjajne životne priče su i ona Joanne Jedrzejczyk i Valerie Letourneau, a to samo dokazuje da se pravi prvak postaje prolaskom svih prepreka, ne samo sportskih, nego i životnih. Sjajan uradak UFC, obavezno pogledati!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI