UFC 193 Embedded (3): Zabavna strane “Bigfoota” Silve (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.11.2015 18:22h Autor:

Antonio Silva

Treća epizoda UFC Embeddeda donosi nam još više boraca subotnjeg eventa, no mora se priznati kako je u središtu pozornosti ipak Antonio "Bigfoot" Silva, a dobili smo priliku vidjeti jednu njegovu opušteniju i zabavniju stranu.

Epizoda ipak otvara uvid u to što Joanna Jedrzejczyk ima na hranidbenom meniju u tjednu borbe, odnosno možemo vidjeti što joj priprema njen nutricionist. Valerie Letournenau vidimo u dvorani, a ako je vjerovati njoj, kod nje i njenog tima je sve savršeno.

Već spomenuti Bigfoot je imao najzabavniji dio ove epizode. Nakon što je gledao borbu Holly Holm i Marion Reneau, došao je njegov tim, pa možemo vidjeti kako izgleda njihov način zabave. Na kraju se Brazilac spustio do potpisivanja postera, gdje je imao vrlo prijazan susret sa svojim protivnikom, Markom Huntom.

Tamo je bio i Uriah Hall, koji će se boriti protiv Roberta Whittakera, kao i Stefan Struve. Ronda Rousey je također potpisala postere te je izjavila kako bi voljela da Holly Holm preuzme njen tron, nakon što se umirovi kao najbolja ikad. Sam kraj je ostavljen za posjet Rondinoj hotelskoj sobi, gdje je odradila interview za TV kuću.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI