UFC 193 Embedded (2): Ronda i Holly u posljednjim pripremama za borbu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.11.2015 19:48h Autor:

Joanna Jedrzejczyk

Druga epizoda Embeddeda donosi nam još neke borce osim Rousey i Holm. Možemo vidjeti kako vrijeme u Melbourneu provodi Antonio Silva, gdje su to zajedno otišli Mark Hunt i Valerie Letourneau te kakve planove u ovom australskom gradu ili Joanna.

Brazilskog gorostasa kamere su popratile na treningu snage, no nakon toga i na večeri s obitelji i prijateljima. On djeluje vrlo raspoložen i spreman za borbu protiv Marka Hunta, kojem je najavio najboljeg mogućeg "BigFoota" Silvu.

Njegov protivnik je večer odlučio provesti u društvu izazivačice u slamka kategoriji. On i Valerie Letourneau otišli su pogledati Muay Thai event, a posebno je zanimljivi bilo Kanađanki, koja zna da nešto slično može očekivati od svoje protivnice.

Prvakinja je sa svojim timom prošetala ulicama Melbournea te iznijela planove za kratkotrajni ostanak i nakon borbe. I to borbe gdje ne vidi nikakvu šansu za ostanak bez pojasa. Na kraju je ostavljeno prostora za Rondu Rousey i Holly Holm, a kraj videa je završio vrlo "znojno".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI