UFC 192 vaga: Glavne zvijezde točne, Cormier šaputao Gustafssonu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.10.2015 23:42h Autor:

Daniel Cormier i Alexander Gustafsson

Odrađeno je službeno vaganje za sutrašnji UFC 192. Glavne zvijezde su uspješno zadovoljile potrebne težine, a zanimljivo je bilo sučeljavanje Daniela Cormiera i Alexandera Gustafssona, na kraju kojeg je prvak nešto došapnuo švedskom izazivaču.

Svi borci sa sutrašnjeg programa, osim Francisca Trevina koji nastupa protiv mladog Sagea Northcutta, uspješno su odradili vaganje za sutrašnji event. Naravno, kao što se i očekivalo, najzanimljivije je bilo kod sudionika dvije glavne borbe.

Ryan Bader je, za razliku od svog protivnika Rashada Evansa, iskoristio 400g dozvoljenog prekoračenja, a njihovo sučeljavanje bilo je pomalo napeto, odnosno takvim ga je pokušao učiniti Bader. Ipak, bivši prvak se nije dao isprovocirati. Ova borba mogla bi donijeti budućeg izazivača, no sve će ovisiti o tome kad se na povratak odluči Jon Jones.

Daniel Cormier je na vagu došao izuzetno sretan i zadovoljan, a na kraju je i prokomentirao kako mu je ovo bio najbolji kamp u karijeri i najlakše skidanje kilograma ikad. Problema s kilogramima nije imao niti Gustafsson, koji je došao s čak 400 grama manje nego što je dozvoljena granica.

Gustafsson je na kraju najavio kako će od sutra UFC imati novog prvaka, dok je Cormier ipak bio malo rječitiji, odnosno odradio je to u svom stilu. Uz veliki broj zvižduka iz publike, prvak je najavio sutrašnju borbu.

"Sutra ću otpustiti lance i lišit ću Gustafssona razmišljanja o tome treba li biti borac. Toliko je već često spominjao umirovljenje, a sutra ću mu pomoći u tome. Neka ode u Švedsku i postane model", rekao je Cormier te uzrokovao još dodatni val zvižduka iz publike. Čini se kako sutra američka publika možda i neće biti na strani domaćeg borca.

UFC 192 – Rezultati vaganja (rezultati su u lbs)

Daniel Cormier (205) vs. Alexander Gustafsson (204)
Ryan Bader (206) vs. Rashad Evans (205)
Shawn Jordan (265) vs. Ruslan Magomedov (236)
Ali Bagautinov (125) vs. Joseph Benavidez (126)
Jessica Eye (136) vs. Julianna Pena (135)

Daniel Hooker (146) vs. Yair Rodriguez (145)
Alan Jouban (170) vs. Albert Tumenov (170)
Islam Makhachev (156) vs. Adriano Martins (156)
Angela Hill (115) vs. Rose Namajunas (115)

Sage Northcutt (156) vs. Francisco Trevino (160)*
Chris Cariaso (126) vs. Sergio Pettis (126)
Derrick Lewis (265) vs. Viktor Pesta (237)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI