UFC 192 Embedded (4): Otvoreni trening i druženje s Houstom Rocketsima

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.10.2015 11:21h Autor:

Dwight Howard, Cormier, Woodley i Evans

Zvijezda četvrtog dijela UFC 192 Embeddeda je Daniel Cormier, koji je kroz cijeli tjedan izuzetno dobro raspoložen. Ovdje možemo vidjeti međusobna podbadanja s Rashadom Evansom, a nakon toga i provokaciju Ryana Badera, koji takve stvari ne prima najbolje.

Epizoda započinje s Rashadom Evansom, koji se napokon vraća borbama, a bivši prvak je siguran kako još uvijek nije viđeno ono najbolje od njega. Ukoliko vas zanima što prije borbe jede Alexander Gustafsson, također imate priliku zaviriti u njegov tanjur.

Nakon toga vidimo službeno fotografiranje, nakon kojeg je uslijedio otvoreni trening. Cormier je rekao koje su tri ključne stvari kojih se mora pridržavati ukoliko ne želi da Alexander Gustafsson postane novi prvak. U svlačionicama prije otvorenog treninga možemo vidjeti međusobno prijateljsko podbadanje Cormiera i Evansa, a nakon dolaska Ryana Badera, Cormier mu je uputio jednu provokaciju koja mu se nije svidjela.

Borci su također posjeti i jednu od najboljih NBA momčadi, Houston Rocketse, a što su Cormier, Evans i Woodley razgovarali s Dwightom Howardom, Jamesom Hardenom i suigračima, također možete pogledati u priloženom videu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI