UFC 192 Embedded (3): Cormierove medijske aktivnosti i Gusovo baratanje vatrenim oružjem (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.10.2015 19:08h Autor:

Daniel Cormier na radiju

Treća UFC 192 Embedded epizoda posvećena je medijskim aktivnosti Daniela Cormiera, kao i dolasku Jessice Eye i Tyrona Woodleya u Houston. Zanimljivo je vidjeti i kako Alexander Gustafsson barata vatrenim oružjem.

Cormier je izuzetno zaposlen kao UFC prvak, pa je tako spojio čak tri medijska gostovaja za redom. Zanimljivo je bilo vidjeti kako je reagirao na neka pitanja, a gotovo svi su hvalili njegov izgled. Cormier se složio kako se osjeća bolje nego ikad te je najavio pobjedu prisiljavanjem na predaju.

Za to vrijeme se Alexander Gustafsson odlučio opustiti i to uz vatreno oružje. Otišao je na strelište te isprobao nekoliko primjeraka oružja, a možemo pogledati kako je prošla meta koju su mu postavili.

U Houston su pristigli Tyron Woodley, Jessice Eye i Rashad Evans, a Woodley i Eye su se družili na potpisivanju postera. Vrlo dobro raspoloženi Woodley je jedva čekao borbu, no na kraju od nje neće biti ništa.

Po prvi put u ovom serijalu vidimo i Ryana Badera, koji je također bio na potpisivanju postera, a tamo se drugim borcima požalio na dvije situacija kako je bio grubo odbijen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI