UFC 192 Embedded (1): Hendricks kao nogometni trener, Cormier topi kilograme (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.09.2015 17:15h Autor:

Johnny Hendricks

Krenuo je Embedded serijal pred UFC 192 event, a u prvoj epizodi su kamere posjetile redom Tyrona Woodleya, Johnnya Hendricksa, Alexandera Gustafssona i Daniela Cormiera.

Woodley je pokazao koliko je cijenjen u St. Louisu gdje živi, nakon što je dobio čast da izvede prvo bacanje na Baseball utakmici lokalnih Cardinalsa, a tamo je došao sa svojom kompletnom obitelji. Izjavio je kako mu je nevjerojatna sva pažnja oko njega, odnosno da nikad nije očekivao da će postati zvijezda.

Johnny Hendricks je nešto progovorio o skidanju kilograma, odnosno trenutno je u fazi treninga gdje razmišlja samo o tome, a onda se posvetio jednoj slobodnoj aktivnosti, koja se veže uz njegovu obitelj. Naime, Johnny je trener nogometne ekipe u kojoj nastupa njegova kći.

Alexander Gustafsson se posvetio intervjuima, a možemo vidjeti i kako je izgledalo dok je odrađivao tradicionalni UFC-ov "media call". Daniel Cormier, kao i Hendricks, ponajviše razmišlja o skidanju kilograma, tako da su njega kamere susrele u dvorani, gdje trenira poprilično toplo odjeven.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI