UFC 190 Embedded (3): Fotografiranje, američke i brazilske zastave te ostale medijske aktivnosti

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.07.2015 19:43h Autor:

Ronda Rousey

UFC 190 obilježit će veliki broj duela američkih i brazilskih boraca, pa i ne čudi da su te dvije zastave istaknute na službenom plakatu. No, isto tako su zastave i bitan dio fotografija koje su snimljene pred borbu.

No, Stefan Struve nije ni Amerikanac ni Brazilac te se on mogao posvetiti kupnji hrane u šoping centru. Također, riječ je o teškašu, koji se baš i ne mora previše brinuti što će jesti par dana prije borbe, osim ako nije blizu 120 kilograma, no Struve se do sad nije nikad preopasno približio toj granici.

Ronda Rousey uživa u Brazilu, no i ima vremena jedino za medijske aktivnosti i trening. Valjda se uspije i odmoriti, no to kamere nisu snimile. Slična je situacija i s Bethe Correiom, koja je pristigla u glavni grad Brazila te susrela veliki broj fanova koji joj je dao podršku.

U hotelu je standardna situacija, neki borci provjeravaju svoje kilograme, neki potpisuju postere, a neki odrađuju druga fotografiranja. Zle krve trenutno nema, a sumnjamo da će i biti. No, ne sumnjamo kako će borbe u subotu, kad za njih dođe vrijeme, biti vrijedne vremena provedenog pred ekranom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI