UFC 190 Embedded (2): Ronda ne misli kako je uzor (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.07.2015 00:16h Autor:

Antonio Rodrigo Nogueira

Shogun Rua se za ovu borbu nakon dugo vremena pripremao kod Rafaela Cordeira. Stefan Struve pristigao je u Rio, gdje njegov protivnik trenira na plaži. Bethe Correia je također krenula za Rio, gdje se već nalazi Ronda Rousey, koja je objasnila kako je njeno tijelo nastalo sa svrhom.

Upravo bi 'Master' Cordeiro trebao biti taj koji će oživiti karijeru bivšeg prvaka, Mauricia Shoguna Rue, kao što je to napravio s onom Fabricia Werduma. Iz tog razloga je Shogun priprema za ovu borbu odradio daleko od kuće, no jedva čeka da u nedjelju napokon vidi svoju obitelj.

Stefan Struve se također pripremao u Americi, a nakon što je pristigao u Rio je izjavio kako misli da je spreman te da je zadovoljan odrađenim. Za to vrijeme se njegov protivnik, legendarni Minotauro Nogueira pripremao na plaži, zajedno sa svojom ekipom iz time.

Bethe Correia, uvjerena kako će dokazati da je prava prvakinja, je spremila stvari i odletila za Rio, gdje je Ronda Rousey u privatnom razgovoru izjavila kako ne misli da je nekome pravi primjer uzora, odnosno "role model". Također, progovorila je o svojoj tjelesnoj građi te je rekla kako svaki mišić u njenom tijelu ima svoju svrhu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI