Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 190 Countdown: Završno nabrijavanje na brazilski spektakl (VIDEO) | Fight Site

UFC 190 Countdown: Završno nabrijavanje na brazilski spektakl (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.08.2015 10:36h Autor:

Mauricio Rua

Kao i prije svakog PPV eventa, UFC je objavio Countdown dokumentarne najave, kojima je cilj dodatno nas upoznati sa glavnim zvijezdama i cijelim pozadinama njihovih borbi. Ovog puta su zvijezde istog Ronda Rousey, Bethe Correia, Mauricio Rua, braća Nogueira i Stefan Struve.

Stefan Struve i Antonio Rodrigo Nogueira kroz svoju borbu zapravo traže dokaz. Kako sebi, tako i fanovima, da su oni još uvijek sposobni pružiti dobre borbe. Razlog sumnje u Nogueiru su njegove godine i posljednji nastupi, no on tvrdi da još uvijek u njemu ima snage i motiva. Kod Struvea je to ipak njegovi problemi sa srcem. Iako liječnici kažu da je to iza njega, psihički aspekt toga sigurno postoji.

Rijetko kad se dogodi da Minotoro Nogueira nastupa nakon svog poznatijeg i uspješnijeg brata blizanca, no kad je riječ o revanšu jedne od najboljih borbi Pride vremena, koja se dogodila prije točno 10 godina i nekoliko dana, jasno je zašto je to tako. Shogun Rua je ponovno kod trenera Rafaela Cordeira, koji je napravio čuda s Rafaelom Dos Anjosom, Fabriciom Werdumom i Beneilom Dairushem, a nada se da će i njega vratiti na staze stare slave. Lil' Nog ima motiv sličan kao brat. Želi dokazati da se još uvijek može boriti na visokom nivou.

A što još reći o borbi Ronde Rousey i Bethe Correie. Ronda je trenutno najdominantnija osoba u svijetu MMA sporta, a Correia još jedna od onih koje smatraju da imaju rješenje za do sada nerješivu prepreku. Dosta je zle krvi oko ove borbe, no ništa ne sakriva činjenicu da je Rousey veliki favorit te da se Brazilka nije do sad susrela niti s približno kvalitetnom borkinjom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI