UFC 189 još spektakularniji: Dodani Ellenberger i ’Wonderboy’ Thompson

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.05.2015 22:28h Autor:

Stephen Thompson

UFC nikako ne želi upropastiti namjeru da im UFC 189 bude najatraktivniji event u organizacijinoj povijesti, pa su tako dodali još jedan izuzetno zanimljivih duel, dva ofenzivna i atraktivna borca. U kavez će u Las Vegasu ući Jake Ellenbergeri Stephen 'Wonderboy' Thompson.

Iako je ovo tek deseta objavljena borba, već sad UFC 189 izgleda kao nijedan event u povijesti ove organizacije, ako se vodimo činjenicom koliko se na programu nalazi zvijezda, ali i nevjerojatno atraktivnih boraca, koji još nisu postigli baš pravi zvjezdani status, no nisu niti daleko.

Nova potvrđena borba je u velter kategoriji, a sastat će se Jake Ellenberger i Stephen 'Wonderboy' Thompson. Trebao bi to biti pravi rat na nogama između dva nokautera, koji su poznati po vrlo zanimljivih stilovima borbe te su zbog toga obojica ljubimci fanova.

O Ellenbergeru (30-9, 9-6 u UFC-u) dovoljno govori činjenica da je u čak 24 od svojih 30 pobjeda slavio prekidom (18 nokauta), a zanimljivo kako je čak tri puta za redom, 2011. i 2012. godine, nastupio u glavnoj borbi UFC-ovih eventa (dva UFC on FUEL-a i jedno TUF finale). U posljednjoj borbi je savladao Josha Koschecka, čime je prekinuo seriju od tri poraza.

Stephen Thompson (10-1, 5-1 u UFC-u) vlasnik je jednog od najimpresivnijih UFC debija, a prije MMA karijere proslavio je kao član WCL-a, kickboxing organizacije Chucka Norrisa, gdje je bio najbolji borac te nije upisao niti jedan poraz. Ukupni kickboxing skor mu je 57-0, računajući amaterske i pro mečeve. U UFC-u trenutno plovi na nizu od četiri pobjede, a posljednji put je nastupio u rujnu prošle godine i savladao Patricka Cotea.

UFC 189 na rasporedu je 11. srpnja, a predvode ga Conor McGregor i Jose Aldo te Robbie Lawler i Rory MacDonald. Samim time UFC-u niti ne treba jak ostatak programa da bi vjerojatno srušili rekord po prodanim prijenosima, no čini se kako im je namjera ipak veća, napraviti event za pamćenje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI