Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 189 Embedded (4): Kako skinuti kilograme i pripremiti se za protivnika (VIDEO) | Fight Site

UFC 189 Embedded (4): Kako skinuti kilograme i pripremiti se za protivnika (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.07.2015 20:17h Autor:

Rory MacDonald

Četvrta epizoda UFC 189 Embeddeda pridodala je i druga dva borca koji će se u subotu sastati u borbi za svjetsku UFC titulu. Zanimljivo je bilo čuti razmišljanja Rory MacDonalda o skidanju kilograma, a možete vidjeti i kako izgleda kad ekipa iz Tima Alpha Male gleda snimku borbe Conora McGregora.

U početku možemo vidjeti Chada Mendesa pri treningu u bazenu te možemo čuti koju funkciju mu ima taj trening te na čemu mu najviše pomaže. Dok on trenira, Conor McGregor se odlučio na masažu u predivnom prirodnom okruženju.

Robbie Lawler odrađuje posljednje dijelove priprema za svoju prvu obranu pojasa prvaka, a Rory MacDonalda su kamere posjetile kod kuće, gdje je progovorio o skidanju kilograma i prehrani koju si sam priprema, a nakon toga je otišao na trening u Trystar Gym.

Kraj epizode donosi Conora McGregora u fazi opuštanje i šale s timskim kolegama te ekipu iz Teama Alpha Male gdje gleda snimku borbe Conora McGregora i Dennisa Sivera te zapisuje ono što primijeti, a moglo bi koristiti Chadu Mendesu u pokušaju osvajanja UFC-ovog pojasa privremenog prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI