UFC 189 Embedded (1): Predstavljanje Reebok uniformi i reakcija na Aldovo otkazivanje borbe (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.07.2015 20:28h Autor:

Conor McGregor i Dana White

Budući da nam slijedi po najavama event godine, kao i da ovaj vikend se ne održava niti jedna manifestacija, UFC je odlučio podosta ranije krenuti i s pokretanjem Embedded serijala koji najavljuje UFC 189, koji nam dolazi 12. srpnja. Pogledajte prvu epizodu.

Epizoda počinje pratiti događaje od 29. lipnja, odnosno ovog ponedjeljka, kad su najveće UFC-ove zvijezde pristigle u New York odraditi predstavljanje Reebok uniformi. Kad već UFC ne može održati event u najspektakularnijem gradu na svijetu, odlučio je barem nešto ponuditi fanovima, koji su u velikom broju došli pozdraviti UFC zvijezde.

Naravno, kamere su bile najviše fokusirane na borce koji nastupaju na idućem eventu, odnosno UFC 189, u prvom planu na Conora McGregora, no mogli smo također vidjeti i Robbieja Lawlera te Roryja MacDonalda, kao i mnoge druge.

Odmah nakon predstavljanja, otputovalo se u Las Vegas, gdje se Conor McGregor prvo pridružio svojim timskim kolegama, a nakon toga i odradio spomenuto gostovanje u medijima, gdje je Dana White objavio kako se Jose Aldo neće boriti protiv njega, odnosno da je novi Conorov protivnik Chad Mendes.

I upravo su Mendesa kamere posjetile u Sacramentu, gdje se pripremao za borbu te priznao kako je i očekivao poziv za nastup i priliku karijere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI