UFC 189 Countdown: 20 minuta najave dvije borbe za UFC titulu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.07.2015 18:12h Autor:

Robbie Lawler

Kako smo ušli u tjedan kad se održava veliki UFC 189 event, tako je došlo vrijeme i za objavu Countdown najavnih dokumentaraca. Zanimljivo, ovog puta su u malo kraćoj verziji nego inače, po deset minuta za svaku od dvije glavne borbe, no i dalje, kao i uvijek krajnje zanimljivo i nabrijavajuće.

Chad Mendes se tek dva tjedna priprema za borbu protiv Conora McGregora, no mentalno je on već dulje vremena u pripremama za tu borbu. Ozljeda Josea Alda ispunila mu je želju da savlada irskog borca koji ga je, bez nekog određenog razloga, prvi puta prozvao tijekom UFC 179 eventa prošle godine.

McGregoru je na promjenu protivnika reagirao kao da se to nije dogodilo, odnosno kao da mu je Chad Mendes od početka planiran protivnik. Tako je automatski i promijenio mentalni sklop, no svog protivnika ipak naziva zamjenom i borcem iz B lige. Ne znamo kako zapravo razmišlja, no ukoliko stvarno ima taj stav, mogao bi mu se obiti o glavu.

Robbie Lawler i Rory MacDonald sastaju se po drugi put. Prošle godine je to bilo, kako je na kraju ispalo, za mjesto prvog izazivača velter kategorije, a ovog puta je ipak ulog malo veći. Lawler je vlasnik pojasa svjetskog prvaka, a Kanađanin je uvjeren da je on u ovom trenutku najbolju te ima samo jedan cilj. Taj pojas oduzeti i držati ga dugo vremena!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI