UFC 184 Embedded (1): Što Ronda radi kod kuće, a Cat u dvorani (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.02.2015 14:19h Autor:

Ronda Rousey

Krenuo je embedded serijal ususret UFC 184 eventa, a u prvoj epizodi možete pogledati što prije puta u Los Angeles rade četiri glavne protagonistice subotnjeg borilačkog spektakla.

UFC 184 prvi je event koji u naslovnoj i sunaslovnoj borbi sadrži ženske mečeve, a takve je i prva epizoda Embeddeda, u kojoj pratimo Rondu Rousey, Cat Zingano, Raquel Penningtom i Holly Holm.

Ronda su kamere posjetile kod kuće, gdje je u opuštenom razgovoru prošla kroz neke teme, između ostalog prisjetivši se svog oca i druženja s njim, prije nego je počinio samoubojstvo, što je izuzetno utjecalo na samu Rondinu osobnost. Cat Zingano je kamere pustila u svoju dvoranu, gdje je o njoj progovorio i timski kolega Brandon Thatch. I ona je, prošle godine, ima traumatično iskustvo, nakon što je samoubojstvo počinio njen suprug.

Raquel Pennington gledatelji mogu vidjeti na masaži, a predstavila je i svojoj djevojku, s kojom dijeli dom. Holly Holm je također u dvorani, gdje je odrađivala posljednje pripreme za svoj dugo očekivani UFC debi nastup.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI