UFC 182 Embedded (4): Priprema, pozor, krenule emocije i prve napetosti (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.01.2015 10:02h Autor:

Jon Jones i Daniel Cormier

Kako je bliže subota i UFC 182, tako je sve emotivnije i napetije kad se borci nađu u istoj prostoriji. Barem ako govorimo o Jonu Jonesu i Danielu Cormieru. Nije bilo daleko od "nulte runde", no ovog puta je Dana White bio prisutan. S druge strane, Cerrone i Jury sve rade kroz jedan izuzetno opušten odnos.

Četvrta epizoda UFC Embeddeda donosi događaje od večernjih sati utorka, pa do večernjih sati četvrtka, kad su se dogodile i one prve velike medijske aktivnosti, odnosno prva sučeljavanja boraca. Napeto je bilo između Jona Jonesa i Daniela Cormiera, a Jones je ovog puta svog protivnika pogledao u oči, što mu inače nije praksa. Reklo bi se da mu je Cormier "ušao u glavu."

Borci su odradili otvoreni trening, a Donald Cerrone je pokazao da se ipak šalio kad je rekao Novu godinu dočekati u "društvu" jednog spomenutog branda piva. On je ipak samo otišao sa svojom djevojkom na javni doček, gdje se podružio i s fanovima, no odmah nakon ponoći, odlučili su se na povratak u hotel, gdje je Myles Jury proveo cijelu večer.

Zanimljiv je i kraj videa, gdje vidimo susret Jonesovih i Cormierovih timova u hodniku hotela. Što se tamo dogodilo, nećemo vam otkriti, pogledajte sami!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI