Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 179 Embedded: Kako su se borci pripremali za vaganje (VIDEO) | Fight Site

UFC 179 Embedded: Kako su se borci pripremali za vaganje (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.10.2014 11:37h Autor:

Jose Aldo

Četvrta epizoda UFC 179 Embeddeda donosi pripreme boraca za vaganje, koje se održalo jučer u večernjim satima. Pogledajte kako su borci proveli vrijeme te kako je izgledalo interakcija Conora McGregora s fanovima, na "Q&A Sessionu".

Glavna stavka ponašanja dan prije službenog vaganja te na dan vaganja je ta da borci moraju biti što opušteniji, jer svaki mali napad nervoze može upropastiti proces gubljenja viška kilograma. Tako je bilo i u Brazilu, gdje su zvijezde UFC 179 eventa, svaki na svoj način, odlučili provesti vrijeme.

Chad Mendez se opuštao u hotelu s djevojkom i prijateljima iz tima, Glover Teixeira je prošetao sa suprugom, a i krenule su medijske obaveze boraca. Conor McGregor je jutro nakon dolaska proveo u šetnji plažom i druženju s Brazilcima, za koje je imao samo riječi hvale, a pokušao je i prakticirati Capoeiru.

Conor je, prije samog vaganja, sudjelovao u "Q&A Sessionu", odnosno fanovi su imali priliku da mu postavljaju pitanja. Brazilska publika se tu pokazala kao vrlo nepristojna, uz gotovo konstantno hukanje kad god je Irac pokušavao nešto reći, a zanimljivo je bilo vidjeti i izraze lica Chada Mendesa i Jose Alda, koji su sve to promatrali iza pozornice. Vaganje je na kraju odrađeno i sve je spremno za današnji spektakl.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI