UFC 178 je sutra, a vi pogledajte countdown (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2014 17:56h Autor:

Chris Cariaso

Samo dan je ostao do fantastičnog UFC 178 eventa, a mi vam nudimo da se još bolje pripremite uz countdown dokumentarce. Ovog puta zvijezde su Demetrious Johnson, Chris Cariaso, Donald Cerrone, Eddie Alvarez, Conor McGregor i Dustin Poirier.

Mnogi ne vjeruju da je upravo Chris Cariaso zaslužio priliku za oduzeti pojas Demetriousu Johnsonu, no prvak ne misli tako i jako cijeni svog protivnika i sve što je do sad postigao i pokazao u UFC-ovom kavezu. Cariaso je uvjeren da može napraviti veliko iznenađenje, no neće biti lako, s druge strane je najuvjerljiviji UFC-ov prvak.

Donald Cerrone će po četvrti put ove godine te peti u manje od 12 mjeseci, nastupiti na nekom UFC-ovom eventu. Kauboj je opušten kao i uvijek i spreman za borbu bilo kad, no protivnik je sve samo ne lagan. Eddie Alvarez je bivši Bellatorov prvak, koji je dugo čekao priliku nastupiti u UFC-u. Sad je napokon tu i spreman je dokazati da mu je tu i mjesto.

A nema toga što već nije rečeno o borbi Conora McGregora i Dustina Poiriera. Brbljavi Irac je ponovno dobio protivnika kakav mu odgovora, no ipak najtežeg do sada. Dustin Poirier je borac sličnog stila kao Conor i ovo bi trebala biti prava borba i pravi rat u kavezu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI