UFC 161: Kladionice prednost daju Jimmu nad Pokrajcem!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.06.2013 17:31h Autor:

UFC 161

Još nas samo par dana dijeli do prave borilačke poslastice koju priprema UFC. Stipe Miočić i Igor Pokrajac nastupaju u glavnom programu snažne priredbe u kanadskom Winnipegu; Miočić kao co-main event protiv jednog od najboljih teškaša svijeta Royja Nelsona, a Pokrajac odmah prije njega u okršaju s domaćim udaračem Ryanom Jimmom.

Borba između našeg Pokrajca i domaćeh borca izazvala je interes i među kladioničarima koji su ipak laganu prednost dali kanadskom udaraču. Koeficijent kojeg ima Ryan Jimmo iznosi 1,40, dok Pokrajac ima koeficijent 1,75. U objašnjenju stoji kao Jimmova prednost to što nije izgubio borbu u Kanadi od 2007. godine. Pokrajcu se kao negativno naglašava poraz protiv Vinnyja Magalhaesa i Joeya Beltrana. Kladiničarski eksperti ističu da će Pokrajac pokušati borbu završiti što prije, dok je Jimmova taktika do pobjede doći odlukom sudaca.

Izravan prijenos iz MTS Centra pogledajte ekskluzivno na Fight Channel PPV-u (MaxTV, Bnet) u noći sa subote na nedjelju 16.lipnja s početkom u 04:00h.

UFC 161: Evans vs. Henderson

Rashad Evans vs. Dan Henderson
Roy Nelson vs. Stipe Miočić
Ryan Jimmo vs. Igor Pokrajac
Alexis Davis vs. Roxi Sexton
Pat Barry vs. Shawn Jordan

Uvodne borbe:

Jake Shields vs. Tyron woodley
Sam Stout vs. James Krause
Sean Pierson vs. Kenny Robertson
Roland Delorme vs. Edwin Figueroa
Mitch Clarke vs. John Maguire
Yves Jabouin vs. Dustin Pague

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI