UFC 154 još malo pa rasprodan!

UFC 08.11.2012 10:47h Autor:

UFC

GSP se vraća, a interes u Kanadi za njega je prilično velik. Dana White otkrio je da prodaja ulaznica za UFC 154 ide prilično dobro.

Najbolja svjetska MMA organizacija u posljednje vrijeme ima popriličnih problema s posjećenošću svojih priredbi, nerijetko se dogodi da dvorana bude gotovo čak i poluprazna, no to u Montrealu s UFC-om 154 ipak ne bi trebao biti slučaj.

GSP je jedna od najvećih sportskih zvijezda u Kanadi, pa ne čudi što je Dana White demantirao nagađanja da pretprodaja ulaznica u Montrealu ide loše. "Ne bih se složio s time, zasad smo zaradili 3,1 milijun dolara. Posljednji put kad smo bili u toj dvorani zaradili smo četiri milijuna dolara, a to je i maksimum s takvim kapacitetom", odgovorio je na pitanje o lošoj prodaji ulaznica.

Treba spomenuti i da je cijena ulaznice prilično visoka. One najjeftinije stoje 90 dolara, a želite li biti što bliže oktogon za jedno mjesto potrebno je izdvojiti čak 625 dolara. "Možda jesu cijene malo visoke, ali vidjet ćemo kako će to proći", dodao je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI