Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
UFC 150 ostaje upamćen kao jedna od najvećih katastrofa u povijesti UFC-a! | Fight Site

UFC 150 ostaje upamćen kao jedna od najvećih katastrofa u povijesti UFC-a!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.08.2012 14:12h Autor:

Dana White

 

 Dana White bio je očajan nakon što je proteklog vikenda završio UFC 150 i kada je dobio podatke o zaradi od ulaznica i od prodaje PPV-a.

Predsjednik UFC-a ovog bi vikenda vjerojatno dobio pokoju sijedu na glavi da nije kojim slučajem ćelav, jer UFC 150 se pokazao kao jedan od najvećih promašaja u posljednjih nekoliko godina.

Dana White je nakon završetka priredbe objavio da je u dvorani bilo 15 tisuća ljudi, a zarada od prodanih ulaznica iznosi svega 650 tisuća dolara, što znači da je prosjek prodane ulaznice tek nešto malo iznad 40 dolara. Radi se o iznosu koji je iznimno mali ako se uzmu u obzir njihove ostale priredbe.

No, nije to bila jedina loša vijest. PPV je također iznimno podbacio, a glavni razlog su bili tehnički problemi kod nekih njihovih kabelskih partnera. Brojni gledatelji nisu mogli kupiti PPV kako bi pratili priredbu, pa je iznos zarađen i iz tog izvora bio katastrofalan. Sve u svemu, gledano čisto s financijske strane, najgora priredba u posljednjih nekoliko godina.

“Najgora zarada od ulaznica u posljednjih pet godina, a prodaja PPV-a možda i u cijeloj povijesti. Još uvijek pokušamo otkriti zbog čega su nastali tehnički problemi, a da će zarada od prodaje ulaznica biti jako loša predosjetili smo još i prije. DirecTV nije funkcionirao, srušio im se sustav i to je bio najveći problem. To je veliki gubitak, ogroman gubitak. Jači udarac u genitalije od toga nismo mogli dobiti”, razočarano je rekao Dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI