UFC 146: Ima li kraja nesreći? Ozlijeđenog Hunta mijenja Johnson

UFC 17.05.2012 22:28h Autor:

Lavar Johnson

Dana White bi se zasigurno čupao za kosu da je ima, ovako se samo hvata za glavu. Kako i ne bi kada su za UFC 146 morali napraviti još jednu iznenadnu zamjenu zbog ozljede Hunta.

UFC je sinoć i službeno objavio da se Mark Hunt neće boriti u Las Vegasu gdje će se u glavnom meču sučeliti u borbi za titulu teškaša Junior dos Santos i Frank Mir, a razlog je ozljeda koljena na treningu.

Zamjena je ipak vrlo brzo pronađena, Huntovo mjesto zauzet će bivši borac Strikeforcea Lavar Johnson, tako da Stefan Struve ipak ne mora strahovati da će njegova borba otpasti s fight carda.

Johnson je u dosadašnjoj karijeri slavio u 17 mečeva, dok je pet puta bio poražen. U svoja posljednja dva meča u Strikeforceu je izgubio, ali je nakon prelaska u UFC-u ostvario dvije pobjede. U siječnju je nokautirao Joeyja Beltrana, a prije samo 13 dana tehničkim nokautom svladao je i Patta Berryja.

Struve je jedan od rijetkih boraca s fight carda UFC-a 146 koji se na njemu nalazio od samog početka te će tražiti 26. svibnja svoju 24. pobjedu u karijeri protiv nokautera Johnsona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI