“Ubojica talenata” Bryan Barberena dogovorio borbu protiv još jedne velike velteraške nade

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.10.2016 18:24h Autor:

Bryan Barberena

Jedan od najzanimljivijih UFC boraca u 2016. godini, Bryan Barberena, saznao je svoju iduću borbu. Nakon što je ove godine već savladao dva supertalenta, promocija mu je namijenila i trećeg, Colbya Covingtona. Borba će se održati na UFC on FOX 22 eventu u Sacramentu.

Ovogodišnje pobjede nad Sageom Northcuttom i Warlleyem Alvesom su Bryanu Barbereni (12-3, 3-1 u UFC-u) donijele nadimak “The Prospect Killer”. Razlog za to je što je obojici boraca nanio prvi poraz u karijeri. Northcutt je u vrijeme te borbe bio usred ogromnog hypea, dok je Alves zapravo bio najveći brazilski MMA potencijal. No, kao da to nije dosta, UFC mu je namijenio još jednog nadolazećeg borca.

To je Colby Covington (10-1, 5-1 u UFC-u), fantastični hrvač i član American Top Teama, koji je svoj jedini poraz u karijeri upisao protiv gore spomenutog Alvesa. No, dvije uvjerljive ovogodišnje pobjede su potvrdile kako u toj borbi jednostavno nije bio pravi. Ono što kod ovog borca oduševljava je snaga i nevjerojatna lakoća kojom svoje protivnike dovodi u teške situacije.

Barberena je ranije najavio kako mu je dosta biti poznat kao borac koji je pobijedio Sagea Northcutta, nego da želi biti poznat po svojim rezultatima. Zatražio je i Top 15 protivnika, no on bi mogao uslijediti tek nakon ove borbe, ukoliko upiše pobjedu. Jednako važi i za Colbya.

UFC on FOX 22 na rasporedu je 17. prosinca u Sacramentu. Predvode ga Paige VanZant i Michelle Waterson, a zanimljivo je kako se na istom eventu bore još neki veliki UFC potencijali, kao što su Mike Perry te Sage Northcutt i Mickey Gall. Čini se kako će se Foxu za kraj godine predstaviti mlada garda boraca čiji najbolji dani tek dolaze.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI