U UFC-u oduševljeni, ali smatraju kako Zagreb ne može nadmašiti atmosferu iz Dublina! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.04.2016 15:26h Autor:

UFC Dublin

Zagrebačka Arena je rasprodana i sve je spremno za spektakl. Glavni grad hrvatske i fanovi iz okolice su u potpunosti položili onaj prvi ispit, a sad je na njima jedan koji im je dao sam UFC. Pokušati nadmašiti atmosferu iz Dublina!

Fight Site došao je do informacija iz prve ruke kako su svi dužnosnici UFC-a, koji se trenutno nalaze u Zagrebu, oduševljeni atmosferom koja vlada u hrvatskoj metropoli. Rekli su kako se osjeti da grad diše za ovaj event, a sama potvrda toga viđena je na odličnom Q & A sessionu te vaganju, gdje je atmosfera bila uistinu sjajna.

No, u razgovoru su dodali još jednu stvar. Smatraju kako Zagreb, unatoč svemu, ipak nema šanse nadmašiti atmosferu kakvu su doživjeli dva puta kad je UFC gostovao u Dublinu, a tu posebno misle na prvi put, kad je program predvodio Conor McGregor. Nešto slično je nedavno izjavio Dana White, kad je rekao da ne postoji grad u svijetu koji može napraviti to što može Dublin. Hm, rukavica je bačena, zar ne?

Preduvjeti za nadmašiti Dublin postoje, budući da su sve karte još jučer rasprodane te da istih ne bi trebalo biti na blagajnama kod dvorane. Nastupi boraca iz Hrvatske, no i iz ostatka regije su dodatni motivator, a ova izjava UFC-a bi mogla dodatni doprinijeti. Može li Zagreb nadmašiti Dublin, iako Hrvatska, barem za sada, nema zvijezdu kao što je Conor McGregor? Naravno da može, dokažimo to!

Ukoliko ste danas u dvorani, potrudite se i ne štedite glasnice. A ukoliko niste u mogućnosti, uz prijenos na Fight Channel PPV se možete uvjeriti u to da li je Zagreb uspio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI