Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
U TUF kući izbio treći svjetski rat (VIDEO) | Fight Site

U TUF kući izbio treći svjetski rat (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.07.2017 10:44h Autor:

The Ultimate Fighter

Kako se bliži kraj zadnje sezone ‘The Ultimate Fightera’ tako rastu i tenzije u kući. I dok se iščekuje borba za pobjednika ‘Redemption’ sezone, alkohol je kumovao još jednoj prepirci među borcima.

Dok su se James Krause i Jesse Taylor pripremali za borbu koja je odlučivala koji od njih dvojice će se suprotstaviti Dhiegu Limi za naslov pobjednika, Krauseovi prijatelji Tim Elliot i Zak Cummings dobili su priliku da provedu nešto vremena u kući s borcima. Kako je većina boraca eliminirana iz daljnjeg natjecanja, odlučili su se opustiti uz pokoje alkoholno piće, pritom su na površinu izašle frustracije zbog posjeta Krauseovih prijatelja.

Situacija je eskalirala nakon što je Julian Lane bacio bocu prema Krauseu i njegovim prijateljima koji su sjedili pored vatre. Krause i društvo su se povukli u kuću, no Baczynski i Lane su odlučili poći za njima te je došlo do naguravanja i udaranja. Krauseovi gosti su napustili kuću, no drama tu nije završila.

Baczynski je neprestano ispitivao Krausea zašto je njemu dozvoljeno da mu prijatelji dođu u kuću dok ni jedan drugi borac nema tu privilegiju. U jednom trenu između ove dvojice isto dolazi do naguravanja pa čak i laganog udarca koji je odsjeo na Krauseovom licu. Krause kasnije uspijeva doći do sobe gdje se pokušava koncentrirati na svoju predstojeću borbu protiv Jessea Taylora, koju od istog gubi ‘giljotinom’.

Jesse Taylor i Dhiego Lima susresti će se u ‘The Ultimate Fighter 25 Finalu’ ovog petka te odlučiti o pobjedniku sezone.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI