Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
U The Ultimate Fighteru se dogodio jedan od najdramatičnijih trenutaka u povijesti showa (VIDEO) | Fight Site

U The Ultimate Fighteru se dogodio jedan od najdramatičnijih trenutaka u povijesti showa (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.05.2015 17:51h Autor:

screenshot

U Ultimate Fighteru se dogodila jedna izuzetno dramatična situacija, koja je u šoku ostavila cijelu TUF kuću, odnosno sve ovosezonske sudionike.

Naime, Stevenu Montgomeryu, članu American Top Teama, koji je trebao nastupiti u idućoj borbi, naglo je pozlilo, a prvi pokraj njega bili su timski kolege Nathan Coy, Hayder Hassan i Uroš Jurišić. Prva dvojica su odmah pristupili u pomoć svom kolegi, dok je Jurišić pozvao pomoć.

Na kraju je došao i Sabah Homasi, koji je znao što treba učiniti te pomogao Steveu dok je pristigla hitna pomoć. Montgomery je na kraju morao otkazati svoju borbu, a razlog cijele situacije bio je vrlo bizaran. Naime, dok se skidao kilograme za borbu, borac je konzumirao vodu bez elektrolita.

Montgomery se idući dan vratio u kuću i nastavio se pripremati za iduće nastupe, a umjesto njega je nastupio Sabah Homasi, isti borac koji se najbolje snašao u ovoj cijeloj situaciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI