U Sydneyju u studenom Bisping protiv Whittakera?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.07.2017 09:53h Autor:

Whittaker i Bisping

Elitna svjetska MMA promocija Ultimate Fighting Championship će u mjesecu studenom organizirati priredu u australskom Sydneyju. Event bi se prema sadašnjem rasporedu, koji je otkriven tijekom UFC-a 213, trebao održati 19. studenog te bi trebao biti peti koji je UFC organizirao u ovom gradu.

Posljednji put priredba u Sydneyju se održala 2014. kada su Michael Bisping i Luke Rockhold predvodili UFC Fight Night 55. S obzirom da je Robert Whittaker proteklog vikenda postao privremeni prvak u srednjoj kategoriji, analitičari procjenjuju da će UFC pokušati organizirati upravo u Australiji dvoboj za ujedinjenje titula protiv aktualnog prvaka Michaela Bispinga. Na press konferenciji nakon UFC-a 213 predsjednik UFC-a Dana White je potvrdio namjere promocije da meč za ujedinjene pojaseva organizira upravo u Australiji, no rekao je kako o tome još uvijek ne postoji konačna riječ u vodstvu promocije, odnosno da se radi tek o njegovoj želji.

Bisping pokušava preko medija progurati meč s Kanađaninom Georgesom St. Pierreom što bi bio veći mamac za gledatelje i njemu potencijalno veća zarada. Slavljem Whittakera u dvoboju s Romerom čini se kako su karte ipak promiješane u nekom drugom smijeru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI