Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
U Sydneyju kreće turnir u muha kategoriji, najavljen i meč Kampmanna i Alvesa | Fight Site

U Sydneyju kreće turnir u muha kategoriji, najavljen i meč Kampmanna i Alvesa

UFC 15.12.2011 09:36h Autor:

Muha

UFC će 3. ožujka treći put organizirati svoju priredbu u australskom Sydneyju. Osim već najavljenih sjajnih dvoboja, tamo će se održati i polufinale turnira četvorice u novoj težinskoj kategoriji, muha.

Danas je direktor UFC-ovog odjela za internacionalni razvoj, Marshall Zelaznik, najavio priredbu u zemlji “Down Under”.

“UFC je vrlo uzbuđen što se treći put u tri godine vraćamo u Sydney. Tamo smo već dva puta ostvarili sjajan uspjeh, a posljednji UFC 127 je ubilježen kao priredba koja je najbrže rasprodana u povijesti naše promocije. Uopće ne sumnjam da su Australci jednako uzbuđeni zbog turnira u ožujku, posebno jer će svjedočiti prvim mečevima u diviziji muha. Pobjednici polufinalnih dvoboja u turniru, dobit će šansu boriti se za prvi pojas UFC prvaka u toj kategoriji. Bit će to sjajna priredba”, ustvrdio je Zelaznik i dodao još jednu zanimljivu informaciju.

“Iste ćemo večeri gledati i dvoboj Thiaga Alvesa i Martina Kampmanna, dvojca koji će sigurno gledateljima pružiti pravi rat. Obojica su u zadnjim mečevima slavili i očekuju nastaviti svoj niz kako bi se popeli još više na ljestvici velteraša.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI