Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
U srijedu UFC najavljuje dolazak u kanadski Calgary | Fight Site

U srijedu UFC najavljuje dolazak u kanadski Calgary

UFC 17.03.2012 09:15h Autor:

UFC logo

Najjača svjetska MMA promocija, UFC, će u srijedu u kanadskom Calgaryju, održati veliku press konferenciju. Iako se ne zna točno o čemu će biti riječ, većina pretpostavlja da će čelnici organizacije najaviti dolazak ovog ljeta u taj treći po veličini kanadski grad.

Na službenim stranicama (UFC.com) jučer je osvanula obavijest.

“Predsjednik Dana White i direktor za Kanadu, Tom Wright, će 21. ožujka u Calgaryju objaviti vrlo važnu informaciju. Press konferencija započinje točno u podne, u Flames Centru. Svi zainteresirani su pozvani.

Samo dan kasnije, u četvrtak 22. ožujka, UFC-ovi borci iz Alberte – Nick Ring, Jason MacDonald i Mitch Clark će odraditi otvoreni trening za javnost u BDB Marital Arts centru. I ovo je događanje otvoreno za javnost, a svi zainteresirani mogu pogledati kako MMA izgleda iz prve ruke.”

Calgary do sada nikada nije održao jednu UFC priredbu iako se radi o gradu gdje postoji velik interes za slobodnu borbu. Pretpostavlja se da će se u srijedu najaviti UFC 149 koji bi se trebao održati negdje srpnju. Do sada su samo Vancouver, Montreal i Toronto, od kanadskih gradova imali prilike ugostiti UFC-ov turnir.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI